Dongguan Guangchuan Abrasives Technology Co., Ltd

Zprávy

Hlavní faktory ovlivňující broušení broušení kol a metod testování
Čas vydání: 2022-07-02 11:17:47  Hity: 12

main faktory ovlivňující výkon broušení broušení. Povrchové morfologické vlastnosti broušení zahrnují hlavně počet abrazivních zrn, geometrie a distribuce abrazivních zrn, špina abrazivní zrna a výšku řezné hrany. Jsou to důležité vstupní parametry procesu broušení a přímo ovlivňují broušení. Metoda lze rozdělitna metodunepřímé inspekce a metoda přímé inspekce

the Method detection metoda používá fyzikální signály generované během zpracování k dokončení detekce, jako je detekce síly, zvuku, vibrace a další parametry signálu, aby se určily k určení povrchový profil brusného kola; Například broušená síla a teplota broušení broušení mohou odrážet ostrost brusného kola, takže odpovídající fyzické údaje lze měřit pomocí měřiče síly pro stanovení ostrosti brusného kola.

\\ Metoda přímé inspekce obvykle zahrnuje přímou analýzu tvaru povrchu broušení pomocí fyzických sondnebo optickýchnástrojů. Typ kontaktu jenapříklad skenován stylusem. U typůnonContact je běžným testem metoda kolimace mikroskopu. 

Předchozí: No

další: Tipyna elektropodejné diamantov...